Anasayfa / Genel / MITSUBISHI L200 TÜRKİYE BULUŞMASI GÖYNÜKTE GERÇEKLEŞTİ

MITSUBISHI L200 TÜRKİYE BULUŞMASI GÖYNÜKTE GERÇEKLEŞTİ

Başkanımız Kemal Kazan’ın ev sahipliğinde düzenlenen Mitsubishi L200 (Triton) Türkiye Büyük buluşması İlçemiz Çubuk köyü Çiçekli yaylasında gerçekleşti
5-6 Mayıs tarihlerinde düzenlenen etkinliğe katılım oldukça yoğun gerçekleşirken, farklı markalardan oluşan off road araç sahipleri de buluşmaya ilgi gösterdi.
Temiz havası ve eşsiz doğası ile katılımcıların unutulmaz bir kamp gecesi yaşadığı çiçekli yayla buluşması etkinliğinin ikinci gününde katılımcılar düzenlenen çeşitli yarışmalarda kıyasıya yarışırken L 200 araçları çiçekliyayla da bulunan parkurlarda düzenlenen off road yarışmalarında katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.
Mitsubishi L 200 Türkiye Çiçekli yayla buluşması yarışmalarda dereceye giren katılımcılara ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI İLÇEMİZDE COŞKU VE GURURLA KUTLANDI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Beybahçesi Stadyumunda ilçemiz ...