Anasayfa / Genel / KURBAN BAYRAMI KAMU PERSONELİ VE HALK İLE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

KURBAN BAYRAMI KAMU PERSONELİ VE HALK İLE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Kurban Bayramı Kamu Personeli ve Halk İle Bayramlaşma Programı bu gün saat 14:00’da İpekyolu Aile Çay Bahçesinde gerçekleşti. Programa İlçe Kaymakamı Ahmet Tozlu,Belediye Başkanımız Kemal Kazan,Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz,İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Bayraktar, Kurum Amirleri,STK Temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı. Halkımızın ve tüm İslam Aleminin Mübarek Kurban Bayramını tebrik eden Başkanımız Kemal Kazan, birlik ve beraberlik içerisinde daha nice bayramlara birlikte erişebilme temennisinde bulundu.

ÇANAKKALE ZAFERİMİZİN 104. YILI İLÇEMİZDE DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI

Çanakkale Zaferimizin 104. Yıldönümü ilçemizde düzenlenen törenle kutlandı. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma ...