Anasayfa / Genel / KURBAN BAYRAMI KAMU PERSONELİ VE HALK İLE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

KURBAN BAYRAMI KAMU PERSONELİ VE HALK İLE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Kurban Bayramı Kamu Personeli ve Halk İle Bayramlaşma Programı bu gün saat 14:00’da İpekyolu Aile Çay Bahçesinde gerçekleşti. Programa İlçe Kaymakamı Ahmet Tozlu,Belediye Başkanımız Kemal Kazan,Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz,İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Bayraktar, Kurum Amirleri,STK Temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı. Halkımızın ve tüm İslam Aleminin Mübarek Kurban Bayramını tebrik eden Başkanımız Kemal Kazan, birlik ve beraberlik içerisinde daha nice bayramlara birlikte erişebilme temennisinde bulundu.

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZANDAN YÜKSEL COŞKUNYÜREK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Başkanımız Kemal Kazan,TKİ Genel Müdürü Sn.Ömer Bayrak ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Başdanışmanı ...