Anasayfa / Duyurular / KAMUOYUNA DUYURULUR

KAMUOYUNA DUYURULUR

12.12.2017 Salı günü Bolu İlimizde faaliyet gösteren bazı haber ajansı ve yerel internet haber sitelerinde 11.12.2017 Pazartesi günü gece saatlerine ilçemiz himmetoğlu köyünde meydana gelen toprak kaymasına ilişkin Başkanımız Kemal Kazan ile röportaj yapılmamış olmasına rağmen, Başkanımızın ağzından gerçekleşen heyelan felaketinin sağanak ve kar sularının erimesi sonucu meydana geldiğine dair asılsız bir haber yayınlanmıştır.

Başkanımız Kemal Kazan yapılan bu asılsız habere istinaden Anadolu Ajansı muhabirine yapmış olduğu açıklamada; Meydana gelen heyelan felaketinin karların erimesi ya da yağmurdan kaynaklandığı konusunda yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve bahsi geçen haberlerde verilen bilgi ve demecin kendine ait olmadığını belirterek; heyelan bölgesinde bulunan kömür ocağının hafriyat çalışması yaptığını henüz heyelanın neden kaynaklandığı konusunda kesin bir bilgi olmadığını ve yetkililerin bölgede inceleme yaptığını, hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Başkanımız Kemal Kazan, hepimizi derinden üzen bu heyelan felaketinin etkilediği vatandaşlarımızın mağduriyetlerine yönelik olarakta çalışmaların sürdüğünü ve heyelan nedeniyle mağdur olan vatandaşlarımıza gerekli yardımların yapılacağını belirtti.

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR

GÖYNÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Göynük Belediyemize ait 14 ABJ 012 plakalı Otobüs aracı 2886 sayılı İhale Kanunun 45. Maddesine ...