Anasayfa / Genel / KAMU PERSONELİ VE HALK İLE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI TARİHİ ÇINARLATI AİLE ÇAY BAHÇESİNDE GERÇEKLEŞTİ

Ramazan Bayramı Kamu Personeli ve Halk ile bayramlaşma programı bu gün saat 14.00’da Tarihi Çınaraltı Aile Çay Bahçesinde gerçekleşti

Bayramlaşma programına Mudurnu Kaymakamı Göynük Kaymakam Vekili Efecan Şahin, Belediye Başkanımız Kemal Kazan,Belediye Başkan Yardımcısı Günay Can, İlçe Emniyet Müdürü Aykut Dinç,Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz, İl Genel Meclis Üyesi Mümtaz Altınbaş ,Belediye Meclis Üyeleri, Kamu Görevlileri, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Tarihi Çınaraltı Aile Çay Bahçesinde gerçekleşen Kamu Personeli ve Halk ile bayramlaşma programının ardından Mudurnu Kaymakamı Göynük Kaymakam Vekili Efecan Şahin, Belediye Başkanımız Kemal Kazan ve beraberindekiler İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek Polis ve Askerlerimizin Bayramını kutladılar.