Anasayfa / Genel / İSTANBUL TİCARET ODASINDAN BAŞKANIMIZA ZİYARET

İSTANBUL TİCARET ODASINDAN BAŞKANIMIZA ZİYARET

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Restorasyon ve İzolasyon Meslek Komitesi Başkanı ve Meclis Üyesi Sultan Hızıroğlu,Komite ve Meclis Üyesi Serkan Bilir ve Meclis üyeleri Başkanımızı ziyaret ettiler.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkanımız Kemal Kazan ilçemizde gerçekleştirmiş olduğumuz restorasyon çalışmaları ve projelerimiz hakkında İTO Restorasyon ve İzolasyon Komitesi Başkanı Sultan Hazıroğlu ve beraberindelilere bilgiler verirken,ilçemizin sembolü olan tarihi zafer kulesi başta olmak üzere yapılan restorasyon çalışmalarını yerinde birlikte incelediler.

ALİ ERİCEK İLKOKULUNDA BULUNAN ŞEHİT ÖZEL HAREKÂT POLİSİ VELİT BEKDAŞ “Z” KÜTÜPHANESİNİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

15 Temmuz darbe girişiminde Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığı saldırısında şehit olan Özel harekât polisi ...