Anasayfa / Genel / İSTANBUL TİCARET ODASINDAN BAŞKANIMIZA ZİYARET

İSTANBUL TİCARET ODASINDAN BAŞKANIMIZA ZİYARET

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Restorasyon ve İzolasyon Meslek Komitesi Başkanı ve Meclis Üyesi Sultan Hızıroğlu,Komite ve Meclis Üyesi Serkan Bilir ve Meclis üyeleri Başkanımızı ziyaret ettiler.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkanımız Kemal Kazan ilçemizde gerçekleştirmiş olduğumuz restorasyon çalışmaları ve projelerimiz hakkında İTO Restorasyon ve İzolasyon Komitesi Başkanı Sultan Hazıroğlu ve beraberindelilere bilgiler verirken,ilçemizin sembolü olan tarihi zafer kulesi başta olmak üzere yapılan restorasyon çalışmalarını yerinde birlikte incelediler.

GAZİ SÜLEYMAN PAŞA BULVARI ÜZERİNDE BULUNAN BİTKİ VE AĞAÇLARIN BAKIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlçemiz Gazi Süleyman Paşa Bulvarı orta refüjde bulunan bitki ve ağaçların bakım ve budama çalışmalarının ...