Anasayfa / Genel / İPEKYOLU BELEDİYELERİ BİRLİĞİ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÖYNÜKTE GERÇEKLEŞTİ

İpekyolu Belediyeleri Turizm Kalkınma Birliği Kasım ayı Olağan Meclis toplantısı Birlik Merkezimiz Göynük’te Birlik Başkanı,Belediye Başkanımız Kemal Kazan’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya Birlik üyesi Belediye Başkanlarımız ve Meclis üyelerimizin yanı sıra Danışma Kurulu üyelerimiz, Ankara ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansları Genel Sekreterleri ve Uzmanlar katıldılar.
Meclis gündemindeki konular görüşülerek karara bağlandı. Birlik Başkanımız Kemal Kazan önümüzdeki dönemde de Kalkınma Ajansları ile müşterek çalışmalar yapmak için proje geliştirilmesini ve en kısa sürede protokol imzalanması için biraraya gelinmesi gerektiğini dile getirdi.

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN ÖĞLE YEMEĞİNDE PERSONELİMİZ İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkanımız Kemal Kazan bu gün öğle yemeğinde belediyemiz personeli ile bir araya geldi. Birlik ve ...