Anasayfa / Genel / İLÇEMİZDE SOKAK HAYVANLARININ AŞI VE KISIRLAŞTIRMA İŞLEMLERİ TAMAMLANDI.

İLÇEMİZDE SOKAK HAYVANLARININ AŞI VE KISIRLAŞTIRMA İŞLEMLERİ TAMAMLANDI.

Belediyemiz tarafından sahipsiz sokak hayvanlarının sağlıklı bir şekilde hayatlarına devam edebilmesi ve kayıt altına alınması ile ilgili yürütülen çalışmalar kapsamında Göynük Belediyesi ve gezici veterinerlik hizmetleri veren özel bir firma iş birliğinde ilçemiz merkezinde bulunan başıboş sokak hayvanları aşılanarak kısırlaştırıldı.
Başkanımız Kemal Kazan konu ile ilgili yaptığı açıklamada ‘Son zamanlarda vatandaşlarımızdan özellikle başıboş hayvanların yarattığı tedirginlikle ilgili pek çok şikâyet alıyorduk. Bu doğrultuda bizde Göynük Belediyesi olarak Sokak Hayvanlarını Kısırlaştır, Aşıla ve Yaşat Kampanyası başlatarak tespit ettiğimiz sahipsiz kedi ve köpekleri Belediyemiz Veteriner hekimi kontrolünde tam donanımlı mobil kısırlaştırma aracında aşılama ve sağlıksız artan hayvan nüfusunun kontrol altına alınabilmesi amacıyla kısırlaştırma işlemlerini gerçekleştirerek kayıt altına aldık ’dedi.

ÇANAKKALE ZAFERİMİZİN 104. YILI İLÇEMİZDE DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI

Çanakkale Zaferimizin 104. Yıldönümü ilçemizde düzenlenen törenle kutlandı. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma ...