Anasayfa / Genel / İLÇEMİZDE AĞAÇ BAKIM VE BUDAMA ÇALIŞMALARI ALINAN GÜVENLİK ÖNEMLERİ EŞLİĞİNDE İ.B.B VE BELEDİYEMİZ EKİPLERİNCE PROGRAM DAHİLİNDE DEVAM EDİYOR

İlçemizde bulunan tarihi çınar ağaçları ve G.S.P Bulvarı,G.S.P Hamamı, Akşemseddin Hz. Türbesi ve ilçemizin muhtelif bölgelerinde bulunan ağaçların bakım ve budama çalışmaları İstanbul Büyük Şehir Belediyesi ve Göynük Belediyesi ekiplerince alınan güvenlik önemleri eşliğinde program dahilinde devam ediyor.
Başkanımız Kemal Kazan, baharın gelmesi ve hava şartlarının normale dönmesiyle birlikte çarşı merkezinde bulunan tarihi çınar ağacı,Akşemseddin Hz. Türbesi ve G.S.P Hamamı başta olmak üzere yol kenarlarında, park ve bahçelerde bulunan, ağaçların diri ve sağlıklı kalması amacıyla başlanılan çalışmalar kapsamında ağaç cinsine göre bakım ve budama hizmetlerini özenle yapıldığı belirtirken, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal olmak üzere, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz,İBB Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Macit,Park,Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek, Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürü Hülya Demirkol, Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdür Yardımcısı Tülay Karan, Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü Budama ve Restorasyon Şefi Nimet Ezber Altın’a ağaç bakım ve budama çalışmalarına verdikleri yardım ve destekten ötürü teşekkür etti.