Anasayfa / Devam Eden Projeler / İLÇEMİZ GENELİNDE DEVAM EDEN ÇALIŞMALARIMIZ

İLÇEMİZ GENELİNDE DEVAM EDEN ÇALIŞMALARIMIZ

İlçemiz genelinde devam eden çalışmalar kapsamında

• Tarihi Zafer Kulesi restorasyonu ve çevre düzenleme projesinde kule restorasyonun dış cephe çalışmalarında sona yaklaşılırken kafeterya inşaatında temel atma çalışmalarımız tamamlanmış, kafeterya inşaatı için kullanılacak olan çelik konstrüksiyon malzemeleri hazırlanarak inşaatına başlanılmıştır.
  • Akşemseddin Hz. türbesi çevre düzenlemesi projesi kapsamında bay-bayan tuvaleti ve şadırvan inşaatında çalışmalarımız devam etmektedir.
  • Yenilenen Gazi Süleyman Paşa Bulvarı üzerinde bulunan Şehir giriş takı yapımı çalışmalarında giriş takı giydirme çalışmaları devam etmekte olup Ekim ayı içerisinde tamamlanacaktır.

SOFUALİ MAHALLESİ 283 ADA 1-3 PARSELLER NAZIM VE UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ ASKI İLANI

Göynük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün 30/03/2018 tarih ve 754/179 sayılı yazısının 1(bir) nolu talebiyle meclise ...