Anasayfa / Devam Eden Projeler / İLÇEMİZ GENELİNDE DEVAM EDEN ÇALIŞMALARIMIZ

İLÇEMİZ GENELİNDE DEVAM EDEN ÇALIŞMALARIMIZ

İlçemiz genelinde devam eden çalışmalar kapsamında

• Tarihi Zafer Kulesi restorasyonu ve çevre düzenleme projesinde kule restorasyonun dış cephe çalışmalarında sona yaklaşılırken kafeterya inşaatında temel atma çalışmalarımız tamamlanmış, kafeterya inşaatı için kullanılacak olan çelik konstrüksiyon malzemeleri hazırlanarak inşaatına başlanılmıştır.
  • Akşemseddin Hz. türbesi çevre düzenlemesi projesi kapsamında bay-bayan tuvaleti ve şadırvan inşaatında çalışmalarımız devam etmektedir.
  • Yenilenen Gazi Süleyman Paşa Bulvarı üzerinde bulunan Şehir giriş takı yapımı çalışmalarında giriş takı giydirme çalışmaları devam etmekte olup Ekim ayı içerisinde tamamlanacaktır.

2019 YILINDA DA SU VE KİRAYA ZAM YOK

Hükümetimizin başlatmış olduğu ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele’ kapsamında her yıl tüfe oranında artışı yapılan su ve ...