Anasayfa / Genel / İLÇE GÜVENLİK VE MUHTARLARLA BULUŞMA TOPLANTISI EGEMENLİK ORTAOKULU SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ

İlçemizde vatandaşlarımızın daha güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak, okullarda güvenliğin sağlanması, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele, öğrencilerimizin okullarına güvenli bir şekilde servis araçları ile taşınması konularının ele alındığı İlçe Güvenlik Toplantısı bu gün İlçe Kaymakam Vekili Orhan Gazi Karakaş başkanlığında Belediye Başkanımız Kemal Kazan’ın katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıda İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı kendi sorumluluk alanlarında genel güvenlik konusu ile ilgili yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verirken 2017-2018 eğitim öğretim yılında alınacak tedbirlerin belirlenmesi ve Kent Güvenlik Denetim sistemine Entegre edilecek Okul kamera sistemine ilişkin çalışmalar değerlendirildi.

Gerçekleşen toplantıya İlçe Kaymakam vekili Orhan Gazi Karakaş, Başkanımız Kemal Kazan, İlçe Jandarma Ast. Kıdemli Başçavuş, Kor Özbay, İlçe Emniyet Müdürü Aykut Dinç, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.

15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin 2. Yıl dönümünde Ülkesi, Milleti,Bayrağı ve Bağımsızlığı uğruna canlarını hiçe ...