Anasayfa / Genel / İKİ BİN LALE SOĞANI TOPRAKLA BULUŞTU

İKİ BİN LALE SOĞANI TOPRAKLA BULUŞTU

Dünya Toprak Günü etkinlikleri kapsamında ilçemizde lale soğanı dikimi gerçekleştirildi.
Başkanımız Kemal Kazan’ında katıldığı etkinlikte Egemenlik Orta Okulu öğrencileri tarafından Akşemseddin Hz. Türbesi etrafında bulunan yeşil alanlara 2000 adet lale soğanı dikildi.
Başkanımız Kemal Kazan yaptığı açıklamada ‘bu etkinlikte amacımız, çocuklarımıza doğa sevgisini, bir çiçeğin nasıl yetiştiğini, bir hayatın nasıl can bulduğunu anlatabilmek ve bu bilinçle doğamıza sahip çıkmalarını sağlamaktır’ derken, şehir merkezimizin muhtelif bölgelerine toplamda 5000 adet lale soğanı dikileceğini belirtti.

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN 5 ARALIK DÜNYA KADIN HAKLARI GÜNÜ MESAJI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk Kadınına seçme ve seçilme hakkı verilişinin 84. yılında tüm ...