Anasayfa / Başkan'ın Mesajları / İBRAHİMÖZÜ KÖYÜ SAFRANLAR MAHALLESİNDEKİ YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

İBRAHİMÖZÜ KÖYÜ SAFRANLAR MAHALLESİNDEKİ YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

İlçemize bağlı İbrahimözü köyü Safranlar Mahallesi Doğanderesi mevkiinde dün 15.30 saatlerinde çıkan yangın gece saatlerinde kontrol altına alınarak soğutma işlemlerine başlanılmış ancak, bu sabah 10.30 sularında soğutma çalışmaları devam ederken rüzgârın da etkisiyle kısa süre içerisinde tekrar büyüyerek yayılan yangın bu gün akşam saatlerinde karadan ve havadan yapılan müdahale ile kontrol altına alınarak soğutma çalışmalarına başlanılmıştır.

Meydana gelen orman yangınına can siperane bir şekilde müdahale eden Göynük Orman İşletme Müdürlüğü ve Belediyemiz İtfaiye Ekipleri başta olmak üzere Orman Genel Müdürlüğüne ait yangın söndürme helikopteri ekiplerine, Arasöz ve İtfaiye desteğinde bulunan Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı İ.Melih Gökçek, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a Bolu-Düzce-Sakarya-Kocaeli-Zonguldak-Bilecik-Eskişehir-Kastamonu-Kütahya ve Kırıkkale İtfaiye ve Orman ekipleri ile çevre il ve ilçelerden yardıma gelen tüm takviye ekiplere, yangına müdahalede kullanılmak üzere iş makinalarını olay yerine gönderen kişi, kamu kurum ve kuruluşlara, köylülerimize, ilçe halkımıza ve bölgeye gelerek bizlere destek olan Bolu Valisi Sayın Aydın Baruş, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Net olmamakla birlikte yaklaşık 160 hektarlık bir alanda etkili olan orman yangınında tek tesellimiz can kaybı yaşanmamış olmasıdır.

Belediyemiz olarak devam eden soğutma çalışmalarında tüm ekiplere lojistik desteğimiz devam etmektedir.

Tüm halkımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunarken, yüce Allahtan bir daha böyle felaketler yaşamamızı diliyorum.

Kemal Kazan

Belediye Başkanı.

CUMHURİYETİMİZİN 94. YILI İLÇEMİZDE BÜYÜK COŞKU İLE KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 94. Yıl Kutlama Programına 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’da Atatürk ...