Anasayfa / Genel / HİZMET-İŞ SENDİKASI İLE YENİ SÖZLEŞME İMZALANDI

HİZMET-İŞ SENDİKASI İLE YENİ SÖZLEŞME İMZALANDI

Belediyemizde daimi işçi kadrosunda bulunan personelimiz ile Hizmet-İş Sendikası arasında yeni toplu iş sözleşmesi imzalandı.

2009 yılından bu yana, Belediyemizde görevli daimi işçilerimizin bağlı bulunduğu Hizmet-İş sendikası ile imzalanan yeni sözleşme sonrası bir açıklama yapan Başkanımız Kemal Kazan; ‘’uzun zamandır personelimizin bağlı bulunduğu Hizmet-İş Sendikası ile vardığımız mutabakat sonrasında yeni hizmet yılımızda da Hizmet-İş Sendikası ile yolumuza devam ediyoruz. Kurum imkânları doğrultusunda Belediyemiz bünyesinde çalışanlarımıza yardımcı olmaya devam ediyor, Sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.