Anasayfa / Genel / HASANLAR VE DEDELER BARAJLARI İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

HASANLAR VE DEDELER BARAJLARI İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bir dizi toplu temel atma töreni için Bolu’ya geldi.
Başkanımız Kemal Kazanın da yer aldığı temel atma töreninde, Prof. Dr. Veysel Eroğlu, DSİ tarafından ilçemizde inşa edilecek olan Göynük Hasanlar Barajı, Göynük Dedeler Barajı ile Seben Taşlıyayla Gölet’i sulaması, OGM tarafından ağaçlandırma ve ormancılık projesi adı altında yapılacak 1 adet tesis ile Yedigöller Milli Parkı Altyapı Tesisleri ve Çevre Düzenlemesi İşi temel atma merasimi 17 Temmuz Spor Salonunda düzenlenen törenle gerçekleştirdi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun temelini attığı toplam 5 tesisin 236 Milyon Türk Lirasına mal olması planlanıyor.
Yapılacak olan Hasanlar ve Dedeler barajlarının ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZANDAN YÜKSEL COŞKUNYÜREK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Başkanımız Kemal Kazan,TKİ Genel Müdürü Sn.Ömer Bayrak ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Başdanışmanı ...