Anasayfa / Göynük Belediyesi / Göynük’ü 9 Günde 34 Bin Kişi Ziyaret Etti

Göynük’ü 9 Günde 34 Bin Kişi Ziyaret Etti

Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, 9 günlük bayram tatili süresince ilçeyi 34 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi.

Bolu’nun Göynük ilçesi bayram tatili nedeniyle vatandaşların akınına uğradı.

Fatih Sultan Mehmet’in hocası olan Akşemseddin hazretlerinin türbesinin bulunduğu ilçeyi ziyaret eden vatandaşlar, burada Kur’an’ı Kerim okuyarak dua etti.

Bunun yanında İpekyolu üzerinde bulunan ilçeleri turlarla gezmek isteyen tatilciler, Beypazarı, Nallıhan, Mudurnu ve Taraklı’nın yanı sıra Göynük’e de uğradı. İlçeye gelen turistler hem şehir merkezinde hem de bölgede bulunan tabiat parklarında vakit geçirerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

AA muhabirine, yerli ve yabancı turistlerin ilçeye yılın her döneminde geldiğini ifade eden Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, ilçenin 9 günlük bayram tatili nedeniyle de ziyaretçi akınına uğradığını belirtti.

İlçeyi ziyaret eden tatilcilerin en çok Zafer Kulesi ile Akşemseddin hazretlerinin türbelerini görmek istediğini kaydeden Kazan, ‘9 günlük bayram tatili boyunca ilçemizi 34 bin kişi ziyaret etti. 9 gün boyunca değişik bölgeler gezilerek bilinmeyen yerler keşfedildi. Sadece bayramlarda değil diğer zamanlarda da Göynük insanlarla dolup taşıyor. Bu da esnafın yüzünü güldürüyor.’ diye konuştu.

Hakkında GÖYNÜK BELEDİYESİ