Anasayfa / Genel / GÖYNÜK KAYMAKAMI SN.AHMET TOZLUDAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ KEMAL KAZANA İADE-İ ZİYARET

Göynük Kaymakamı Sn.Ahmet Tozlu Belediye Başkanımız Kemal Kazan’a makamında iade-i ziyarette bulundu.
Başkanımız Kemal Kazan’ı makamında ziyaret eden İlçe Kaymakamı Ahmet Tozlu, Başkanımız ile İlçemizde yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında istişarede bulundu. Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren başkanımız Kemal Kazan İlçe Kaymakamı Sn.Ahmet Zorluya nezaketinden dolayı teşekkür etti.

KADİR TOPBAŞ VE EŞİ ÖZLEYİŞ TOPBAŞ GÖYNÜK TOKALI ÖRTMESİNE HAYRAN KALDI

İlçemizi ziyaretlerinde Kadir Topbaş ve Eşi Özleyiş Topbaş gerek doğal ve kültürel, gerekse yaşam tarzı ...