Anasayfa / Genel / GÖYNÜK KAYMAKAMI SN.AHMET TOZLUDAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ KEMAL KAZANA İADE-İ ZİYARET

Göynük Kaymakamı Sn.Ahmet Tozlu Belediye Başkanımız Kemal Kazan’a makamında iade-i ziyarette bulundu.
Başkanımız Kemal Kazan’ı makamında ziyaret eden İlçe Kaymakamı Ahmet Tozlu, Başkanımız ile İlçemizde yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında istişarede bulundu. Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren başkanımız Kemal Kazan İlçe Kaymakamı Sn.Ahmet Zorluya nezaketinden dolayı teşekkür etti.

ŞEHİR MERKEZİMİZDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İlçemiz genelinde devam eden üst yapı yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Sofuali cami önünden başlayan ...