Anasayfa / Duyurular / GÖYNÜK 2. ETAP TOPLU KONUT PROJESİ İLAVE BAŞVURU ALIMINA BAŞLANDI

GÖYNÜK 2. ETAP TOPLU KONUT PROJESİ İLAVE BAŞVURU ALIMINA BAŞLANDI

İlçemiz Çeşme Mahallesi Kabakulak altı mevki Tarım Kredi Kooperatifi yanında yapılacak olan Göynük 2. Etap Toplu Konut Projesi(79 adet konut) İLAVE BAŞVURU alımına yönelik işlemler başlamıştır.

Son Başvuru Tarihi: 19 Nisan 2019
2+1 Konutlar için YETERLİ BAŞVURU ALINMIŞTIR.
3+1 Konutlar için Başvuru Bedeli: 1000.00 TL(Konut Tahmini Bedeli: 240.640,00 TL)

Daha önce başvuru yapanlar öncelikli konut satın alma hakkına sahiptir.
Bu kampanyaya başvuran konut alıcıları söz konusu projede Yedek Alıcı olacaklardır.
Başvuru ücretleri ve taahhütnameler T.C. Ziraat Bankası Göynük Şubesi aracılığıyla yapılacaktır.
İlave Başvuru İşlemleri için ekteki belgelerden veya Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünden bilgi alınabilir.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ALİ ORAL GÖREVİNE BAŞLADI

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Göynük Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ali Oral bugün gerçekleştirilen ...