Anasayfa / Duyurular / GÖYNÜK 2. ETAP TOKİ TOPLU KONUTLARI BAŞVURULARI BAŞLADI

GÖYNÜK 2. ETAP TOKİ TOPLU KONUTLARI BAŞVURULARI BAŞLADI

Göynük Belediye Başkanlığı ve T.C TOKİ Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliği ile ilçemiz de yapılacak olan 2. Etap Toki Toplu Konut projesi başvuruları başlamıştır.
İsteklilerin yapılacak kuraya katılabilmek için T.C Ziraat Bankası Göynük Şubesine 2+1 konutlar için 2000 TL 3+1 konutlar için 4000 TL başvuru bedelini 14 Haziran 2018 Perşembe günü mesai saati sonunda kadar yatırmaları gerekmektedir.

2+1 Daireler için ortalama tahmini yaklaşık satış fiyatı 162.000.00 TL
3+1 Daireler için ortalama tahmini yaklaşık satış fiyatı 242.000.00 TL’dir

Başvuru şartları belediyemizin www.goynuk.bel.tr resmi web sitesinde ve belediye ilan panomuz da halkımızın bilgisine sunulmuştur.

RAMAZAN BAYRAMI KAMU PERSONELİ VE HALK İLE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI TARİHİ ÇINARALTI AİLE ÇAY BAHÇESİNDE GERÇEKLEŞTİ

Ramazan Bayramı Kamu Personeli ve Halk İle Bayramlaşma Programı bu gün saat 11.00’da Tarihi Çınaraltı ...