Anasayfa / Göynük Belediyesi / Geleneksel İftar Yemeği Programı Yoğun Katılım İle Gerçekleşti

Geleneksel İftar Yemeği Programı Yoğun Katılım İle Gerçekleşti

Göynük Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Belediyemiz ve Ak parti İlçe Başkanlığının birlikte organize ettiği geleneksel iftar yemeği programı her yıl olduğu gibi bu yılda Belediye meydanın da düzenlendi.

İftar yemeği programına Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, İlçe Kaymakamı Ahmet Oğuz Aslan, Belediye Başkanımız Kemal Kazan, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

İftar yemeği öncesinde bir konuşma yapan Başkanımız Kemal Kazan; Siz değerli hemşehrilerimle bu güzel akşamda düzenlediğimiz iftar yemeği programı vesilesi ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum derken bin aydan daha hayırlı olan ve bu akşam idrak edeceğimiz Mübarek Kadir Gecesinin başta ilçemize, Ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını diliyor tüm halkımızın Salı günü kutlayacağımız Ramazan Bayramını da tebrik ediyorum dedi

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ramazan ayı etkinlikleri programı kapsamında, iftar yemeğinin yanında özel bir program daha halkımızla buluştu. Bu yılki ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Grup Sahra ilahi konseri ve semazen gösterisi ile geceye renk katarken, iftar yemeği programına bu yıl yaklaşık 1200 kişi katıldı.

RAMAZAN BAYRAMI KAMU PERSONELİ VE HALK İLE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI TARİHİ ÇINARALTI AİLE ÇAY BAHÇESİNDE GERÇEKLEŞTİ

Ramazan Bayramı Kamu Personeli ve Halk İle Bayramlaşma Programı bu gün saat 11.00’da Tarihi Çınaraltı ...