Anasayfa / Genel / GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İLÇEMİZDE DÜZENLENEN TÖREN İLE ANILDI

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İLÇEMİZDE DÜZENLENEN TÖREN İLE ANILDI

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 80.ci yılında ilçemizde düzenlenen törenle anıldı.
10 Kasım Atatürk’ü anma günü programı ilk olarak Anıt Parkta İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngör ve Belediye Başkanımız Kemal Kazan’ın Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı. Çelenk sunumunun ardından saat 09.05’te iki dakikalık saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunması ile anıt parktaki tören sona erdi.
Atatürk anıtında düzenlenen programın ardından 10 Kasım Atatürk’ü anma günü programı Göynük Ortaokulunda İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngör Belediye Başkanımız Kemal Kazan,Cumhuriyet Başsavcısı Furkan Aslan,ilçe Kurum amirleri Siyasi Parti ve STK temsilcileri,öğrenci ve öğretmenlerin katılımı ile devam etti.
Program saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, öğrencilerin okudukları Atatürk’ü duymak,10 Kasımlarda Yürümek ve Gidiyor adlı şiirlerinin ardından Göynük Ortaokulu Ana Sınıfı öğrencilerinin gösterisi, Atatürk’ün Hayatı adlı oratoryosunun gösterimi ve Egemenlik Ortaokulu Orkestrasının dinletisi ’nin sonrasında Atatürk’ü Anma Günü Programı 10 Kasım nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyelerinin hediye takdiminin ardından sona erdi.
#10Kasım

YEREL TOHUMLARIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ

Bolu yöresine has ‘buğdayın atası’ olarak bilinen On bin yıldır genetiği değişmeden günümüze gelen Iza ...