Anasayfa / Genel / EMEKLİYE AYRILAN PERSONELİMİZ İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

EMEKLİYE AYRILAN PERSONELİMİZ İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Belediyemiz bünyesinde görev yapan ve emekliye ayrılan personelimiz Abdullah Uysal için veda yemeği düzenlendi
Emekli olan personelimiz için Belediyemiz Salonunda düzenlenen programa Belediye Başkanımız Kemal Kazan, Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir ve sendika temsilcileri, belediyemiz personeli, daha önce kurumumuzda görev yapmış mesai arkadaşlarımız ve Abdullah Uysal’ın yakınları katıldı.
Programda bir konuşma yapan Başkanımız Kemal Kazan ‘uzun yıllar özveriyle emek veren personelimiz Abdullah Uysal’a katkı ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor bundan sonraki hayatında sağlık ve mutluluk diliyorum ’derken, program sonunda emekli olan personelimiz Abdullah Uysal’a günün anısına plaket takdim etti.

ÇANAKKALE ZAFERİMİZİN 104. YILI İLÇEMİZDE DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI

Çanakkale Zaferimizin 104. Yıldönümü ilçemizde düzenlenen törenle kutlandı. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma ...