Anasayfa / Göynük Belediyesi / Demokrasi Şehitlerimiz İçin Mevlid Okutuldu

Demokrasi Şehitlerimiz İçin Mevlid Okutuldu

15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişimine karşı çıkan ve bunun bedelini canlarıyla ödeyen demokrasi şehitleri için bu akşam Gazi Süleyman Paşa Caminde mevlid okutuldu.

Kılınan akşam namazının ardından okutulan mevlide halkımızın ilgisi çok yoğun oldu. Vatanın bölünmez bütünlüğü için yaşamını yitiren demokrasi şehitleri için okutulan mevlide katılan Başkanımız Kemal Kazan;     “Demokrasiye, milli iradeye sahip çıkmak adına canı pahasına mücadele veren şehitlerimizin adlarının demokrasi tarihine altın harflerle yazılacağını belirtirken, bu cennet vatanı bize mekân eyleyen tüm şehitlerimizin ve 15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişiminde canlarını feda eden şehitlerimizin ruhları şad olsun, hepsini saygı ve minnetle anıyorum” dedi.

Kurban Bayramı kamu personeli ve halkla bayramlaşma Belediye Başkanımız Ahmet Çankaya, İlçe Kaymakamı Ferhat Gür, ...