Anasayfa / Genel / BOLU VALİSİ SN.AHMET ÜMİT İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

BOLU VALİSİ SN.AHMET ÜMİT İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

İlçemizi ziyaretlerinde ilk olarak Akşemseddin Hz. Türbesini ziyaret eden Bolu Valisi Sn. Ahmet Ümit ve beraberindeki heyete İlçe kaymakamı Eyyüp Güngör ve Belediye Başkanımız Kemal Kazan eşlik etti.
Akşemseddin Hz. Türbesi ziyaretinin ardından köy ve mahalle muhtar ve muhtar adayları ve halkımızla Göynük Belediyesi Salonunda düzenlenen toplantıda bir araya gelen Bolu Valisi Sn. Ahmet Ümit ilçemizin genel sorunlarının ele alındığı toplantı sonrası İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngör ve Belediye Başkanımız Kemal Kazan’ı makamlarında ziyaret etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret sonrası Başkanımız Kemal Kazan günün anısına Bolu Valisi Sn. Ahmet Ümit’e İlçemiz Göynük’ün Coğrafi İşaret Tescilli Tokalı Örtmesi hediye etti.
Bolu Valisi Sn. Ahmet Ümit Göynük Adliyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile şehidimiz Ziya Sarpkaya’nın kabrine ve baba evine gerçekleştirdiği ziyaret sonrası ilçemizden ayrıldı.

ÇANAKKALE ZAFERİMİZİN 104. YILI İLÇEMİZDE DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI

Çanakkale Zaferimizin 104. Yıldönümü ilçemizde düzenlenen törenle kutlandı. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma ...