Anasayfa / Genel / BOLU FENERBAHÇELİLER DERNEĞİNDEN İLÇEMİZE ANLAMLI DESTEK

BOLU FENERBAHÇELİLER DERNEĞİNDEN İLÇEMİZE ANLAMLI DESTEK

İlçemiz Orhan Çalış Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne spor malzemesi yardımında bulunmak üzere ilçemize gelen, Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu ve beraberindeki heyet Başkanımız Kemal Kazan ve Göynük Belediye Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Günay Can’ı makamında ziyaret etti.

Başkanımız Kemal Kazan ve Günay Can ile bir süre sohbet eden ve dernek çalışmaları hakkında bilgiler veren Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu ilçemiz Orhan Çalış Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin ihtiyaçları doğrultusunda sağlıklı bir yaşama ve spora yönlendirilmesi amacıyla spor malzemesi desteğinde bulunduklarını belirtirken ihtiyaç sahibi okullara bu tür yardımlarının ilerleyen dönemde de devam edeceğini belirtti.

İlçemiz öğrencilerinin eğitimine destek amacıyla yaptıkları bu katkıdan  ötürü Başkanımız Kemal Kazan ve Göynük Belediye Spor Kulübü Başkanı Günay Can Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu ve beraberindeki heyete teşekkür ederken çekilen hatıra fotoğrafı sonrası ilçemizden ayrıldılar.