Anasayfa / Genel / BELEDİYEMİZDEN ÖĞRENCİLERE YANGINA MÜDAHALE VE SÖNDÜRME EĞİTİMİ

BELEDİYEMİZDEN ÖĞRENCİLERE YANGINA MÜDAHALE VE SÖNDÜRME EĞİTİMİ

Eğitim kapsamında ilk olarak ilçemiz Egemenlik İlkokulu öğrencilerine okulda yangın anının canlandırıldığı tatbikatta ısı geçirmeyen ve yanmayan giysi giyen itfaiye personeli ile yangın tüpleri ile söndürme çalışması gerçekleştirildi. Büyük bir dikkatle eğitimleri izleyen öğrencilere yangın söndürme pozisyonları ve yangın tüpü kullanımı ve yangına nasıl müdahale edilmesi gerektiği konusunda uygulamalı olarak eğitim verildi.
İlim Yayma Cemiyeti Özel Akşemseddin Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilere ise Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince yangın söndürme ve müdahalede bulunma, dumanlı ortamda, yangın anında, LPG ve doğal gaz kaçağı olduğunda nasıl hareket etmeleri ve ne gibi önlemler alınması gerektiği konusunda eğitim verildi.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI İLÇEMİZDE COŞKU VE GURURLA KUTLANDI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Beybahçesi Stadyumunda ilçemiz ...