Anasayfa / Genel / BELEDİYEMİZDEN ÖĞRENCİLERE YANGINA MÜDAHALE VE SÖNDÜRME EĞİTİMİ

BELEDİYEMİZDEN ÖĞRENCİLERE YANGINA MÜDAHALE VE SÖNDÜRME EĞİTİMİ

Eğitim kapsamında ilk olarak ilçemiz Egemenlik İlkokulu öğrencilerine okulda yangın anının canlandırıldığı tatbikatta ısı geçirmeyen ve yanmayan giysi giyen itfaiye personeli ile yangın tüpleri ile söndürme çalışması gerçekleştirildi. Büyük bir dikkatle eğitimleri izleyen öğrencilere yangın söndürme pozisyonları ve yangın tüpü kullanımı ve yangına nasıl müdahale edilmesi gerektiği konusunda uygulamalı olarak eğitim verildi.
İlim Yayma Cemiyeti Özel Akşemseddin Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilere ise Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince yangın söndürme ve müdahalede bulunma, dumanlı ortamda, yangın anında, LPG ve doğal gaz kaçağı olduğunda nasıl hareket etmeleri ve ne gibi önlemler alınması gerektiği konusunda eğitim verildi.

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZANDAN YÜKSEL COŞKUNYÜREK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Başkanımız Kemal Kazan,TKİ Genel Müdürü Sn.Ömer Bayrak ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Başdanışmanı ...