Anasayfa / Genel / BELEDİYEMİZDEN FİZİK TEDAVİ HASTALARINA İZZET BAYSAL FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON EĞ. VE ARAŞT. HASTANESİNE ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ

Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi başlattığı yeni bir proje ile Göynük Belediyesi İş Birliğinde ilçemizde bulunan hastaların fizik tedavi imkanına ulaşmaları kolaylaşıyor.

Bu kapsamda Göynük Belediyesi ve   Bolu İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda organize edilen hastaların “Taşımalı Hasta Projesi” kapsamında 8 Aralık 2018  tarihinde tedavilerine başlandı.

“TAŞIMALI HASTA PROJESİ” İLE FİZİK TEDAVİ HASTALARI İÇİN  BEKLEMEYE SON

Bolu İl Sağlık Müdürü  Yard. Doç Dr. M. Emin DEMİRKOL yaptığı açıklamada  İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi hastalarının yıllardır  büyük problemi olan uzun süreli sıra beklemesinin önüne geçilmesi için başlatılan proje kapsamında “Taşımalı Hasta Projesi” ile tedavi sırası bekleyen hastaların uzun süre beklemeden ayaktan  tedavilerine  başlandı.

Bu proje kapsamında Gerede’den 19, Göynük’ten 10  Mudurnu’dan 6 ve Yeniçağa’dan  29 hasta olmak üzere toplam 64 hastanın tedavisine başlanırken diğer  tüm hastalarımızın da  mağduriyetleri  kısa sürede giderilmesi sağlanacaktır.

Taşımalı Hasta Projesi kapsamında hastalarımızın ulaşım ihtiyacı konusunda yardımlarını esirgemeyen Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan’a hastalarımız adına teşekkür ederim.” dedi.

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Millet olarak büyük bir zafere ulaştırdığımız milli mücadelemizi yeni, güçlü bir devletle ve Cumhuriyet yönetimi ...