Anasayfa / Başkan'ın Mesajları / BAŞKANIMIZIN YASTIK ALTINDAKİ ALTINLARIN EKONOMİYE KAZANDIRILMASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMASI

Kıymetli Hemşehrilerim
T.C Başbakanlık Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası ile ilgili olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da beyan ettiği gibi ”MİLLİ MESELE” olan yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla Ziraat Bankası Bolu Şubesinde 09.10.2017 ile 13.10.2017 tarihleri arasında altın toplama ve tahvil satış işlemi yapılacaktır.
Siz değerli hemşehrilerimi de Milli Ekonomiye katkı sağlamak ve altınlarınızın değer kazanması için devlet güvencesinde olan Hazine Müsteşarlığının Tahvil ve Kira Sertifikası ihracına destek olmaya davet ediyorum.
Konu hakkında detaylı bilgi ve koordinasyon için T.C. Ziraat Bankası A.Ş Göynük Şubesine başvuruda bulunabilirsiniz.
Saygılarımla

Kemal Kazan
İpek Yolu Belediyeler Birliği Başkanı

MERKEZ MAHALLERİMİZDE DEVAM EDEN ÇALIŞMALARIMIZ