Anasayfa / Başkan'ın Mesajları / BAŞKANIMIZIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

BAŞKANIMIZIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’mızın 99’uncu Yıldönümünde, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, silah arkadaşları ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını hiçe sayan tüm Aziz Şehit ve Gazilerimizi, rahmet ve şükranla anıyor, bu günümüzün ve yarınlarımızın teminatı gençlerimizin ve tüm Ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.
Saygılarımla
Kemal Kazan
İpekyolu Belediyeler Birliği Başkanı

RAMAZAN BAYRAMI KAMU PERSONELİ VE HALK İLE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI TARİHİ ÇINARALTI AİLE ÇAY BAHÇESİNDE GERÇEKLEŞTİ