Anasayfa / Başkan'ın Mesajları / BAŞKANIMIZIN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKANIMIZIN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Bilindiği gibi 19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisince Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e, Mareşal rütbesi ile Gazilik unvanı verilmiş, bu nedenle de her yıl 19 Eylül Gaziler Günü olarak kutlanmaktadır.

Tarihin her döneminde tüm zorluklara karşı hür yaşamayı, bağımsızlık ve istiklalini canı pahasına korumayı ilke edinen aziz milletimiz, bu uğurda şehit ve gazi olmayı büyük bir onur ve gurur kaynağı saymıştır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü sağlamak ve korumak için canlarını hiçe sayarak Türkiye’nin dört bir tarafında düşmana karşı savaşan şehit ve gazilerimiz bizlerin bu günlere gelmesinde en büyük payı olan onurlu şahsiyetlerdir. Unutmayalım ki Aziz Şehit ve Kahraman Gazilerimize minnet ve şükran borçluyuz.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum

Kemal Kazan

CUMHURİYETİMİZİN 94. YILI İLÇEMİZDE BÜYÜK COŞKU İLE KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 94. Yıl Kutlama Programına 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’da Atatürk ...