Anasayfa / Genel / BAŞKANIMIZ VE İLÇE KAYMAKAMIMIZDAN YAŞLI VATANDAŞLARIMIZA ZİYARET

BAŞKANIMIZ VE İLÇE KAYMAKAMIMIZDAN YAŞLI VATANDAŞLARIMIZA ZİYARET

Belediye Başkanımız Kemal Kazan ve İlçe Kaymakam Vekili Orhan Gazi Karakaş yaşlı vatandaşlarımızı sorunlarını dinlemek, ihtiyaçları doğrultusunda kendilerine yardımcı olmak ve onları memnun ve mutlu etmek adına ziyaretlerine devam ediyor.

Başkanımız Kemal Kazan ve İlçe Kaymakam Vekili Orhan Gazi Karakaş bu gün ki ziyaretini ilçemiz Sofuali mahallesinde ikamet eden Hilmi Önder’e gerçekleştirerek kendisiyle sohbet edip sorunlarını dinleyerek ihtiyaç duyduğu eksiklikler hakkında bilgiler aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hilmi Önder Başkanımız ve İlçe Kaymakam Vekilimize teşekkür ederken Başkanımız Kemal Kazan ve İlçe Kaymakam Vekili Orhan Gazi Karakaş geçtiğimiz günlerde birlikte çektirdikleri bir fotoğrafı Hilmi Önder’e hediye ettiler.

GAZİ SÜLEYMAN PAŞA BULVARI ÜZERİNDE BULUNAN BİTKİ VE AĞAÇLARIN BAKIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlçemiz Gazi Süleyman Paşa Bulvarı orta refüjde bulunan bitki ve ağaçların bakım ve budama çalışmalarının ...