Anasayfa / Genel / BAŞKANIMIZ VE İLÇE KAYMAKAMIMIZDAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKANIMIZ VE İLÇE KAYMAKAMIMIZDAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

Belediye Başkanımız Kemal Kazan,İlçe Kaymakam Vekili Orhan Gazi Karakaş  ile birlikte sanayi esnafını ziyaret ederek esnafımızın talep ve isteklerini dinlerken Belediyemizin sanayi çarşısı ile ilgili yürütmekte olduğu projeler hakkında bilgiler verdi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla halkımızın her zaman yanında olan Başkanımız Kemal Kazan bu kapsamda İlçe Kaymakam Vekili Orhan Gazi Karakaş ile bu gün sanayi kafeteryasında gerçekleştirdikleri ziyarette sanayi esnafımızın istek ve taleplerini dinlerken, Başkanımız Kemal Kazan belediyemizin sanayi çarşısıyla ilgili projeleri hakkında sanayi esnafına bilgi verdi.

Sanayi esnafının sorunlarını, önerilerini görüş ve taleplerini dinleyip çözüme kavuşturmak amacıyla gerçekleştirdikleri ziyaret sonrası Başkanımız Kemal Kazan ve İlçe Kaymakam Vekili Orhan Gazi Karakaş sanayi sitesinden ayrıldı.

ŞEHİR MERKEZİMİZDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İlçemiz genelinde devam eden üst yapı yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Sofuali cami önünden başlayan ...