Anasayfa / Başkan'ın Mesajları / BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN YENİ YIL TEBRİK MESAJI

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN YENİ YIL TEBRİK MESAJI

Değerli Hemşehrilerim

Acı ve tatlı olayları, sevindirici gelişmeleri, mutluluk veren anıları ile bir yılı daha geride bırakıyor, yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz.

Yeni bir yıla girmenin coşkusuyla geride bıraktığımız 2017 yılı içerisinde ilçemiz Göynük’ü daha yaşanılabilir ve ülkemizin güzide yerleşim yerlerinden biri olabilmesi adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde bizi hedeflerimize bir adım daha yaklaştırdığına inanıyorum.

İlçemiz açısından önümüzdeki yılda hizmetlerimiz siz kıymetli hemşehrilerimin desteği ile artarak devam edecek ve 2018 yılında yeni projelerle İlçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız, Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim kılsın.

Bu duygu ve düşüncelerle,2018 yılının, öncekilerden çok daha bereketli, huzur ve sağlık içinde geçmesi; getirdiği güzellikleriyle unutulamayacak bir yıl olmasını can-ı gönülden dilerken, ülkemizde ve dünyada barışın, huzurun, sevginin ve hoşgörünün egemen olması umuduyla aileniz ve sevdikleriniz ile geçireceğiniz güzel bir yıl dilerim.

Saygılarımla.

Kemal Kazan
İpekyolu Belediyeler Birliği Başkanı

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZANDAN YÜKSEL COŞKUNYÜREK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ