Anasayfa / Başkan'ın Mesajları / BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN 4 ARALIK DÜNYA MADENCİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN 4 ARALIK DÜNYA MADENCİLER GÜNÜ MESAJI

İnsanların başta enerji olmak üzere birçok ihtiyacını karşılamaya yönelik kullanılan madenlerin yer altından çıkarılması oldukça tehlikeli ve meşakkatli bir iştir. Yerin yüzlerce metre altında zorluklara karşı alın teri dökerek, kahramanca mücadele veren ve canlarını hiçe sayarak Dünyanın en zor mesleğinde çok zor koşullarda ve canları pahasına çalışan madenci arkadaşlarımızın ve kardeşlerimizin emekleri büyük övgü ve takdiri hak etmektedir.

Her türlü tehlike ve zorluğu göğüsleyerek mücadele veren, ekmeğini yerin yüzlerce metre altında çalışarak çıkarmaya çalışan madencilerimizin 4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nü kutluyor,kaybettiğimiz bütün maden emekçilerimizi rahmetle anıyorum.
Kemal Kazan
İpekyolu Belediyeler Birliği Başkanı

ALİ ERİCEK İLKOKULUNDA BULUNAN ŞEHİT ÖZEL HAREKÂT POLİSİ VELİT BEKDAŞ “Z” KÜTÜPHANESİNİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

15 Temmuz darbe girişiminde Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığı saldırısında şehit olan Özel harekât polisi ...