Anasayfa / Başkan'ın Mesajları / BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bugün Türkiye Cumhuriyetinin Kurulmasına teşkil eden, 30 Ağustos 1922 de kazandığımız Büyük Zaferin 96. Yılını Ulusça kutlamanın haklı gururu ve heyecanını yaşıyoruz.
Biz Türkler tarih boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş bir milletiz. 30 Ağustos Türk Milletinin istiklalini ve istikbalini koruma konusundaki kararlılığının sembollerinden biri olarak tarihteki yerini almıştır.
Türkiye Cumhuriyeti, Mustafa Kemal’in çizdiği bu hedef doğrultusunda ve ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ülküsüne bağlılıkla, daha özgür ve daha çağdaş bir ülke olmanın mücadelesini veriyor. Kahraman atalarımızdan aldığımız güçle ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.
ALLAH Milletimize bir daha savaş göstermesin. Vatanımızı bölmek isteyen her türlü fitnelere fırsat vermesin. Şehit kanlarıyla sulanmış ve yurt yapılmış olan kutsal vatan topraklarının savunulması ve muhafazası için Kocatepe’deki milli heyecanın ve şuurun aynısı bugün Türkiye sevdalılarının düşünce ve davranışlarında fazlasıyla bulunmaktadır.
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Bizlere bu zaferi armağan eden Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Silah arkadaşlarını ve ordumuzun tüm mensuplarını rahmetle, tazimle, şükranla yad ediyor; şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, Saygılar Sunuyorum.
Kemal Kazan
İpekyolu Belediyeler Birliği Başkanı

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Millet olarak büyük bir zafere ulaştırdığımız milli mücadelemizi yeni, güçlü bir devletle ve Cumhuriyet yönetimi ...