Anasayfa / Başkan'ın Mesajları / BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Türkiye Cumhuriyeti, şanlı kurtuluş mücadelesi içerisinde yaşanan birçok destanın ardından kurulmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs’ta Samsuna çıkmasıyla başlayan Türk Milletinin kurtuluş mücadelesi içerisinde 30 Ağustos, kahraman ordumuzun tarihe altın harflerle not düştüğü bir destan, bir sembol olmuştur. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Paşa komutasındaki şanlı ordumuz bölge, dil, etnik köken, din ayrımı olmadan millet bilinci ile bağımsızlığımız ve özgürlüğümüz için mücadele etmiş ve bu birliktelik içerisinde kazanılan zaferlerin sonrasında Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yüksek askeri dehası ile milletimizin yediden yetmişe, kadından erkeğe gösterdiği eşsiz vefakârlıklarla kazanılan 30 Ağustos Zaferi, Türk Milleti’nin, bağımsızlığının, kararlılığının ve vatan sevgisinin en önemli göstergelerinden biri olmuştur. Bugün millet olarak aynen Kurtuluş Savaşı’ndaki ruh ve bilinçle hareket ederek, birliğimiz ve bütünlüğümüzü daha da pekiştirmeli ve ülkemizi Atatürk’ün hedefleri doğrultusunda kalkınmasını ve gelişmesini sağlamalıyız.
Bu düşünceler içerisinde tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor; Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere,silah arkadaşlarını,aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.

Kemal Kazan

İpekyolu Belediyeler Birliği Başkanı

BAŞKANIMIZIN 2017-2018 YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Bu gün başlayan 2017-2018 yeni eğitim-öğretim yılının ilçemize, değerli eğitim çalışanlarımıza, kıymetli öğrencilerimiz ve ailelerine ...