Anasayfa / Başkan'ın Mesajları / BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN 29 MAYIS İSTANBUL’UN FETHİ’NİN 565. YIL DÖNÜMÜ MESAJI.

Sadece Anadolu coğrafyasına değil, dünya tarihine yön veren, bir devri kapatıp bir yenisini açan İstanbul’un Fethi, tüm insanlık için ders alınacak bir zaferdir. Peygamber Efendimizin müjdesine ve övgüsüne mazhar olan Fatih Sultan Mehmet Han’ın 21 yaşındaki bu başarısı, her daim vatan ve millet sevgisiyle büyüyen nesillerimiz için büyük bir gurur ve övünç kaynağıdır.

İstanbul’un fethinin 565. sene-i devriyesinde, bu eşsiz güzellikteki dünya şehrini bizlere miras bırakan başta Büyük Komutan Fatih Sultan Mehmet Han ve muzaffer ordusu ile İstanbul’un manevi fatihi büyük Âlim Akşemseddin Hazretleri olmak üzere; bu vatan için canlarını feda eden kahraman ecdadımızı saygı ve minnetle anıyor, hepsine Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.
Saygılarımla.

Kemal Kazan
İpekyolu Belediyeler Birliği Başkanı

KADİR TOPBAŞ VE EŞİ ÖZLEYİŞ TOPBAŞ GÖYNÜK TOKALI ÖRTMESİNE HAYRAN KALDI