Anasayfa / Başkan'ın Mesajları / BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Göynük Belediye Başkanımız ve İpek Yolu Belediyeler Birliği Başkanımız Kemal Kazan Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkanımız mesajında

“Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet tarihinin her döneminde olduğu gibi Millet olarak demokrasimize sahip çıkarak birlik ve beraberlik içinde çağdaş medeniyet yolunda ilerlemeye devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin 93’üncü yıl dönümünü bu yıl farklı bir coşku ve heyecanla kutluyoruz”

“Aziz Milletimiz Cumhuriyeti el ele, gönül gönüle büyük zorlukların üstesinden gelerek dünyaya örnek olan Kurtuluş mücadelesi sonrasında kurdu. Kurtuluş Savaşımızı 1923’te Cumhuriyeti kurarak taçlandırdık.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93’üncü yıl dönümünü bu yıl farklı bir coşku ve heyecanla kutluyoruz. Milletçe bugünlere kolay gelmedik. Cumhuriyetimizin bize kazandırdığı değerlere, bölünmez bütünlüğümüze, demokrasimize sahip çıkarak birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek, çağdaş medeniyet yolunda ilerlemeye devam ediyoruz. Tarih boyunca aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara verilecek en güzel cevap bu birlik ve beraberlik tablomuza sahip çıkmaktır. 15 Temmuzdaki hain FETÖ/PDY Darbe Girişimi’nde de büyük bir demokrasi sınavı veren Türk Milleti birlik ve beraberliğine yönelik saldırılara top yekün karşı durarak, tüm dünyaya bu konuda ne kadar kararlı olduğunu göstermiştir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları ile vatanımız için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi sonsuz şükranla anıyor. Milletimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Kemal Kazan

İpek Yolu Belediyeler Birliği Başkanı

CUMHURİYETİMİZİN 94. YILI İLÇEMİZDE BÜYÜK COŞKU İLE KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 94. Yıl Kutlama Programına 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’da Atatürk ...