Anasayfa / Başkan'ın Mesajları / BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Millet olarak büyük bir zafere ulaştırdığımız milli mücadelemizi yeni, güçlü bir devletle ve Cumhuriyet yönetimi ile taçlandırışımızın 94.  yılına erişmenin gururu ve mutluluğu içerisinde; aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanan vatan topraklarının bütünlüğünü ve Atatürk’ün Türk gençliğine ve Türk milletine en büyük emaneti olan Cumhuriyeti ve Cumhuriyetin tüm kurumlarını, birlik ve beraberlik içinde korumanın azmi ve kararlılığı içinde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Göynüklü hemşehrilerim olmak üzere tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.

Saygılarımla.

Kemal Kazan

İpekyolu Belediyeler Birliği Başkanı

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN 4 ARALIK DÜNYA MADENCİLER GÜNÜ MESAJI