Anasayfa / Başkan'ın Mesajları / BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş yıl dönümü olan 23 Nisan 1920 tarihi,Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından,geleceğimizin teminatı olan tüm dünya çocuklarına armağan edilmiştir.
Tüm dünyaya örnek niteliğinde olan bu büyük ve anlamlı günün,98. yıl dönümünde başta çocuklarımız olmak üzere tüm Ulusumuzun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor,Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve Milli Mücadelede emeği geçen herkesi saygı ve rahmetle anıyorum.
Kemal Kazan
İpekyolu Belediyeler Birliği Başkanı

GAZİ SÜLEYMAN PAŞA BULVARI ÜZERİNDE BULUNAN BİTKİ VE AĞAÇLARIN BAKIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlçemiz Gazi Süleyman Paşa Bulvarı orta refüjde bulunan bitki ve ağaçların bakım ve budama çalışmalarının ...