Anasayfa / Başkan'ın Mesajları / BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN “2018-2019 YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI”

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN “2018-2019 YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI”

İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul, bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma alanında başarıya ulaştıran, eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe dair hedeflere ulaştıracak olan bir eğitim yuvasıdır.
Hayatımızın önemli aşamalarından biri olan eğitim-öğretim hayatında göstereceğiniz başarı ve her öğretim döneminin, bir önceki yıldan daha verimli geçmesi, birer yetişkin olarak, yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı olacaktır. Bir ülkenin kalkınmasında Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözünde dediği gibi -muasır medeniyetler seviyesine ulaşması ancak yeni nesillerin iyi bir eğitim ve öğretim almasıyla mümkündür.
Bu duygu ve düşüncelerle; yeni eğitim-öğretim yılının büyük fedakârlıklarla ülkemizin her köşesinde görev yapan öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına, saygıdeğer velilerimize ve sevgili öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, saygılar sunuyorum.
Kemal Kazan
İpekyolu Belediyeler Birliği Başkanı

ŞEHİR MERKEZİMİZDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İlçemiz genelinde devam eden üst yapı yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Sofuali cami önünden başlayan ...