Anasayfa / Başkan'ın Mesajları / BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YIL SONU MESAJI

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YIL SONU MESAJI

2017-2018 Eğitim- Öğretim yılını geride bıraktığımız bugün, tüm bir yılın yorgunluğunu üzerinizden atmak için dinlenmek, eğlenmek en doğal hakkınız. Tatilinizde dinlenmekle ilgili planlarınızı yaparken, yıl boyu yoğun emekler vererek öğretilen ve öğrendiğiniz bilgilerin unutulmaması, eksik bilgilerinizi tamamlamanız, tekrarlar yaparak kalıcı hale getirerek, toplumun bilgili, kültürlü ve aydın bireylerine dönüşebilmeniz için tatil etkinlikleri arasında kendi tercihlerinize uygun kitaplar okumayı da ihmal etmeyiniz.
Değerli Öğretmenler
Eğitim-Öğretim faaliyetlerinin yürütülmesinde, İlçemizin ve Ülkemizin eğitim kalitesinin yükseltilmesi ve başarı seviyesinin artırılmasında göstermiş olduğunuz gayret ve özverili çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutlarken, kendinize ve sevdiklerinize vakit ayırabileceğiniz bu zaman dilimini sağlıklı ve mutlu bir şekilde geçirmenizi diler,tüm öğrenci ve öğretmenlere iyi tatiller dilerim.
Kemal Kazan
İpekyolu Belediyeler Birliği Başkanı

KADİR TOPBAŞ VE EŞİ ÖZLEYİŞ TOPBAŞ GÖYNÜK TOKALI ÖRTMESİNE HAYRAN KALDI

İlçemizi ziyaretlerinde Kadir Topbaş ve Eşi Özleyiş Topbaş gerek doğal ve kültürel, gerekse yaşam tarzı ...