Anasayfa / Başkan'ın Mesajları / BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YARIYIL TATİLİ MESAJI

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YARIYIL TATİLİ MESAJI

Saygıdeğer Öğretmenlerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz ve Değerli Veliler; özveriyle sürdürdüğünüz bir öğretim yılını daha yarıladınız. Öğrencilerimizin ve anne-babaların heyecanla beklediği karnelerle birlikte iki haftalık bir tatil dönemine de girmiş bulunuyoruz

Sevgili öğrenciler; Karne notlarınız ne olursa olsun bugün almış olduğunuz karneleri başarı ya da başarısızlık göstergesi olarak kabul etmek yerine, güçlü ve zayıf yönlerinizi görme aracı olarak değerlendirmenizi diliyorum. Kendinizi iyi tanıdığınız ve çalıştığınız takdirde başarılı olacağınıza dair inancınızı asla yitirmemelisiniz. Çalışmak ve hayata ümitle bakmanın, insanın en büyük sermayelerinden biri olduğuna inan biri olarak, bu sermayeye sahip olduğunuzu ve başarı yolunda bunu en iyi şekilde kullanacağınızı, istediğiniz zaman büyük işler başarabileceğinizi bilmenizi istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Öğretmenlik mesleğinin hem zihin hem de gönül işi olduğunun bilincinde olarak göstermiş oldukları gayret ve özveriyle geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunan kıymetli öğretmenlerimiz olmak üzere, bugün karnelerini alan tüm öğrencilerimize bol bol kitap okuyarak,keyifle geçirecekleri bir yarıyıl tatili diliyorum.

Kemal Kazan
İpekyolu Belediyeler Birliği Başkanı

ALİ ERİCEK İLKOKULUNDA BULUNAN ŞEHİT ÖZEL HAREKÂT POLİSİ VELİT BEKDAŞ “Z” KÜTÜPHANESİNİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

15 Temmuz darbe girişiminde Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığı saldırısında şehit olan Özel harekât polisi ...