Anasayfa / Genel / BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN VE BERABERİNDEKİ HEYET TC KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI PROF. DR. NUMAN KURTULMUŞU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız ve İpekyolu Belediyeler Birliği Başkanı Kemal Kazan beraberindeki İpekyolu Belediyeler Birliği Encümen üyelerimi Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili ile birlikte TC Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuşu ziyaret ederek İpekyolu Belediyeler Birliğinin çalışmaları hakkında kendisine bilgiler verdi.
Ziyaretlerinde TC Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuştan destek sözü alan başkanımız Kemal Kazan misafirperverliğinden dolayı Sayın Numan Kurtulmuşa teşekkür etti.

SOFUALİ MAHALLESİ 283 ADA 1-3 PARSELLER NAZIM VE UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ ASKI İLANI

Göynük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün 30/03/2018 tarih ve 754/179 sayılı yazısının 1(bir) nolu talebiyle meclise ...