Anasayfa / Genel / BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN VE BERABERİNDEKİ HEYET TC KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI PROF. DR. NUMAN KURTULMUŞU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız ve İpekyolu Belediyeler Birliği Başkanı Kemal Kazan beraberindeki İpekyolu Belediyeler Birliği Encümen üyelerimi Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili ile birlikte TC Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuşu ziyaret ederek İpekyolu Belediyeler Birliğinin çalışmaları hakkında kendisine bilgiler verdi.
Ziyaretlerinde TC Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuştan destek sözü alan başkanımız Kemal Kazan misafirperverliğinden dolayı Sayın Numan Kurtulmuşa teşekkür etti.

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZANDAN YÜKSEL COŞKUNYÜREK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Başkanımız Kemal Kazan,TKİ Genel Müdürü Sn.Ömer Bayrak ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Başdanışmanı ...