Anasayfa / Genel / BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN VE BERABERİNDEKİ HEYET TC KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI PROF. DR. NUMAN KURTULMUŞU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız ve İpekyolu Belediyeler Birliği Başkanı Kemal Kazan beraberindeki İpekyolu Belediyeler Birliği Encümen üyelerimi Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili ile birlikte TC Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuşu ziyaret ederek İpekyolu Belediyeler Birliğinin çalışmaları hakkında kendisine bilgiler verdi.
Ziyaretlerinde TC Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuştan destek sözü alan başkanımız Kemal Kazan misafirperverliğinden dolayı Sayın Numan Kurtulmuşa teşekkür etti.

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN ÖĞLE YEMEĞİNDE PERSONELİMİZ İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkanımız Kemal Kazan bu gün öğle yemeğinde belediyemiz personeli ile bir araya geldi. Birlik ve ...