Anasayfa / Genel / BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN TÜRKİYE İZCİLİK FEDERASYONU GÖYNÜK ÇUBUK EĞİTİM KAMPINI ZİYARET ETTİ

Başkanımız Kemal Kazan Türkiye İzcilik Federasyonu Göynük Çubuk Eğitim Kampını Ziyaret etti.

İzcilerin sabah kahvaltısına eşlik eden İlçe Kaymakamı Ahmet Tozlu ,Başkanımız Kemal Kazan ve İlçe Jandarma Komutanı Bora Topçu kamp programı hakkında izci liderlerinden bilgi alarak kampa katılan öğrenciler ile bir süre sohbet ederken kahvaltı sonrası düzenlenen faaliyetlere katıldılar.
Başkanımız gençlerimizi ruh ve beden olarak sağlıklı, ülkesine ve milletine yararlı bireyler olarak yetiştirmeyi hedefleyen tüm çalışmaları Göynük Belediyesi olarak sonuna kadar desteklediklerini belirtirken, Göynük Belediyesi ve Türkiye İzcilik Federasyonu işbirliğinde, Göynük Çubuk İzcilik Kamp alanında gerçekleştirilen bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

ŞEHİR MERKEZİMİZDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İlçemiz genelinde devam eden üst yapı yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Sofuali cami önünden başlayan ...