Anasayfa / Genel / BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN “İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ” PROGRAMINA KATILDI.

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN “İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ” PROGRAMINA KATILDI.
Programa İlçe Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, Başkanımız Kemal Kazan, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Bayraktar ve Mümtaz Altınbaş ile kurum amirleri ve STK temsilcileri katıldı.
Akşemseddin Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda gerçekleşen Anma günü programı sonrasında ilçemiz okullarında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini İlçe Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş ve Başkanımız Kemal Kazan takdim ederken, tüm öğretmen ve öğrenciler ile programa katılan katılımcılara Başkanımız Kemal Kazan tarafından İletişim uzmanı ve yazar Fatih Akbaba’nın kaleme aldığı ‘Mehmet Akif Ersoy ile Anlaşabilmek ‘ adlı kitap hediye edildi.

GAZİ SÜLEYMAN PAŞA BULVARI ÜZERİNDE BULUNAN BİTKİ VE AĞAÇLARIN BAKIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlçemiz Gazi Süleyman Paşa Bulvarı orta refüjde bulunan bitki ve ağaçların bakım ve budama çalışmalarının ...