Anasayfa / Genel / BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN GÖYNÜK ESNAF VE SANATKARLAR ODASI OLAĞAN KONGRESİNE KATILDI

Göynük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Kongresi Göynük Esnaflar Lokalinde gerçekleşti
Başkanımız Kemal Kazan’ın da katıldığı kongrede mevcut Başkan Ferhat Aksoy yeniden Göynük Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığına seçildi.
Kongre de yeniden Göynük Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığına seçilen Ferhat Aksoy’u tebrik eden Başkanımız Kemal Kazan Aksoy’a çalışmalarında başarılar dilerken İlçemize ve esnafımıza hayırlı olması temennisinde bulundu.

ŞEHİR MERKEZİMİZDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İlçemiz genelinde devam eden üst yapı yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Sofuali cami önünden başlayan ...