Anasayfa / Genel / BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN GÖYNÜK ESNAF VE SANATKARLAR ODASI OLAĞAN KONGRESİNE KATILDI

Göynük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Kongresi Göynük Esnaflar Lokalinde gerçekleşti
Başkanımız Kemal Kazan’ın da katıldığı kongrede mevcut Başkan Ferhat Aksoy yeniden Göynük Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığına seçildi.
Kongre de yeniden Göynük Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığına seçilen Ferhat Aksoy’u tebrik eden Başkanımız Kemal Kazan Aksoy’a çalışmalarında başarılar dilerken İlçemize ve esnafımıza hayırlı olması temennisinde bulundu.

2019 YILINDA DA SU VE KİRAYA ZAM YOK

Hükümetimizin başlatmış olduğu ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele’ kapsamında her yıl tüfe oranında artışı yapılan su ve ...