Anasayfa / Genel / BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN GÖYNÜK ESNAF VE SANATKARLAR ODASI OLAĞAN KONGRESİNE KATILDI

Göynük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Kongresi Göynük Esnaflar Lokalinde gerçekleşti
Başkanımız Kemal Kazan’ın da katıldığı kongrede mevcut Başkan Ferhat Aksoy yeniden Göynük Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığına seçildi.
Kongre de yeniden Göynük Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığına seçilen Ferhat Aksoy’u tebrik eden Başkanımız Kemal Kazan Aksoy’a çalışmalarında başarılar dilerken İlçemize ve esnafımıza hayırlı olması temennisinde bulundu.

KADİR TOPBAŞ VE EŞİ ÖZLEYİŞ TOPBAŞ GÖYNÜK TOKALI ÖRTMESİNE HAYRAN KALDI

İlçemizi ziyaretlerinde Kadir Topbaş ve Eşi Özleyiş Topbaş gerek doğal ve kültürel, gerekse yaşam tarzı ...