Anasayfa / Genel / BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN GÖYNÜK ESNAF VE SANATKARLAR ODASI OLAĞAN KONGRESİNE KATILDI

Göynük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Kongresi Göynük Esnaflar Lokalinde gerçekleşti
Başkanımız Kemal Kazan’ın da katıldığı kongrede mevcut Başkan Ferhat Aksoy yeniden Göynük Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığına seçildi.
Kongre de yeniden Göynük Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığına seçilen Ferhat Aksoy’u tebrik eden Başkanımız Kemal Kazan Aksoy’a çalışmalarında başarılar dilerken İlçemize ve esnafımıza hayırlı olması temennisinde bulundu.

GAZİ SÜLEYMAN PAŞA BULVARI ÜZERİNDE BULUNAN BİTKİ VE AĞAÇLARIN BAKIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlçemiz Gazi Süleyman Paşa Bulvarı orta refüjde bulunan bitki ve ağaçların bakım ve budama çalışmalarının ...