Anasayfa / Genel / BAŞKANIMIZ GÖYNÜK ORTAOKULU BİLİM FUARINA KATILDI

BAŞKANIMIZ GÖYNÜK ORTAOKULU BİLİM FUARINA KATILDI

Tarım, teknoloji, enerji gibi konuların ele alındığı ve Göynük ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan birbirinden farklı becerilerin sergilendiği 4006 TÜBİTAK Göynük Ortaokulu Bilim Fuarının açılışına katılan Başkanımız öğrencilerin hazırlamış oldukları projeleri ilgiyle incelerken detayları hakkında kendilerinden bilgiler aldı.
Projelerde yer alan öğrencilerimizin bu çalışmalarının gelecekte başarılı çalışmalara atacakları imzanın birer basamağı olması temennisinde bulunan Başkanımız Kemal Kazan tüm öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

GAZİ SÜLEYMAN PAŞA BULVARI ÜZERİNDE BULUNAN BİTKİ VE AĞAÇLARIN BAKIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlçemiz Gazi Süleyman Paşa Bulvarı orta refüjde bulunan bitki ve ağaçların bakım ve budama çalışmalarının ...