Anasayfa / Genel / AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET GELDİ BELEDİYEMİZİ VE BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi Belediyemizi ve Başkanımız Kemal Kazan’ı makamında ziyaret etti.
Belediyelerin hizmet kalitesini daha da yükseltme konusunda tecrübe paylaşımında ve karşılıklı değerlendirmede bulunmak üzere belediyemizi ziyaret eden AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, AK Parti Bolu Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Kazım Konak ve Ak Parti Bolu İl Yönetim Kurulu Üyesi Suat Güner ve beraberindekilere Başkanımız Kemal Kazan belediyemiz çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.
Başkanımız Kemal Kazan,Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz ve Belediye Meclis üyelerinin de katılımıyla gerçekleşen istişare toplantısı sonrası AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi ve beraberindekiler ilçemizden ayrıldı.

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN YENİ YIL TEBRİK MESAJI

Değerli Hemşehrilerim Acı ve tatlı olayları, sevindirici gelişmeleri, mutluluk veren anıları ile bir yılı ...