Anasayfa / Genel / AK PARTİ BOLU MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI TANITIM TOPLANTISI BELEDİYEMİZ SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ

Başkanımız Kemal Kazan, Ak Parti Bolu İl Başkanlığı ve Ak Parti Göynük İlçe Başkanlığı tarafından Göynük Belediyesi salonunda düzenlenen 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Ak Parti Bolu Milletvekili Aday Adayları tanıtım toplantısına katıldı.

Düzenlenen tanıtım toplantısında aday adayları, kendilerini tanıtarak projeleri ilgili açıklamalarda bulundu.

GAZİ SÜLEYMAN PAŞA BULVARI ÜZERİNDE BULUNAN BİTKİ VE AĞAÇLARIN BAKIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlçemiz Gazi Süleyman Paşa Bulvarı orta refüjde bulunan bitki ve ağaçların bakım ve budama çalışmalarının ...