Anasayfa / Genel / AFET VE ACİL DURUM KONUSUNDA DÜZENLENEN TATBİKATTA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA İTFAİYE EKİPLERİMİZCE KURTARMA VE YANGIN SÖNDÜRME EĞİTİMİ VERİLDİ

Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı il ve ilçe sağlık teşkilatı binalarında çalışanlara yönelik Sivil Savunma ve Seferberlik Hizmetleri ile Afet ve Acil Durum Hizmetleri konusunda bu gün ilçemiz Şehit Ziya Sarpkaya Göynük İlçe Devlet Hastanesinde düzenlenen “Sivil Savunma, Tahliye, Kurtarma, Acil Sağlık Hizmeti, Hastane Afet Planının Uygulanması” eğitimi ve tatbikatında sağlık çalışanlarına Göynük Belediyesi İtfaiye ekiplerimizce “Kurtarma ve Yangın Söndürme “ konularında eğitim verildi.

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Millet olarak büyük bir zafere ulaştırdığımız milli mücadelemizi yeni, güçlü bir devletle ve Cumhuriyet yönetimi ...